Svedočenja

Sofia-Sonja Bulatović

Ovom prilikom želim javno da se zahvalim Snežani Nikolić koja mi je pružila ruku nade i vere u mene samu, kada ja to nisam imala, kada sam dotakla samo dno svoje licnosti, svog zivota.
A kada se to desi , da padnemo na samo dno, mi imao 2 dve opcije. Prva opcija gde se takmicimo sa sebi slicnima u smislu ko je veća žrtva i kome je teže , ko je jače tresnuo, čiji su problemi veći. Ili drugu opciju , da ustanemo i prigrlimo sve svoje postupke i strahove, kao i najveceg demona u nama samima, da se setimo svih svojih unutrasnjih prećutnih dogovora i donesemo odluku : Ustani, budi se, pokreni se, i namesti svoju krunicu i budi glavna glumica svog životnog filma. Sama biraš i žanr i kraj filma. Hipno terapije radjene sa Vama su bile veoma efikasne, uspesno sam ostavila cigare, alkohol, videla u sebi samoj najveceg prijatelja i podrsku i malim i sigurnim koracima krenula putem svoje astroloske karijere.
Zato Hvala Vam na svakom iskrenom savetu, hvala na profesionalizmu i na iskrenom osmehu. Od jada i tuge, slomljenog srca do mira i tišine i vere u ljubav.

Ilija S. Tomić

Draga moja Snezo… Ne postoje reci koje mogu opisati ono sto si ti uradila za mene..Bio sam strastveni pusac 28 godina i onda samo nakon jedne seanse moj zivot se promenio iz korena-prestao sam pusiti.Najvaznije od svega je to sto mi se uopste ne traze cigarete..uopste nisam nervozan….apetiti mi je isti kao i pre..i veruj mi da sada zivim kao da nikada nisam ni pusio…proslo je 40 dana od kada ne pusim i osecam se fenomenalno..Jos jednom hvala od srca.
Vas sam duznik

Biserka Cukić

Nakon seanse 10.aprila 2014. postala sam srecan nepusac. Iako sam, kao i svaki pusac, planirala da prestanem da pusim (jednog dana), sumnjala sam u delotvornost ovog metoda, smatrajuci da je donosenje konacne odluke „spektakularnije“. Nisam ni bila svesna da je TAJ DAN DOSAO. Nakon seanse, cilj mi je bio samo da izdrzim sto duze bez cigarete. Medjutim, pridrzavajuci se Snezaninih uputstava, nije se dogodilo nikakvo „izdrzavanje“. Jednostavno, moja planiranja su prerasla u moju RESENOST da istrajem u tome. Sve je proslo mnogo lakse nego sto sam mislila. Svi moji strahovi od potencijalnih „kriza“ su bili neosnovani, zato sto je odluka bila mnogo jaca. Zahvalna sam Snezani sto je probudila u meni tu odlucnost.

SA SAJTA Glas.rs

Danas je protekao drugi mesec kako ne pusim. Veoma sam Vam zahvalna na pomoci koju ste mi pruzili u procesu odvikavanja. Krize svakako postoje, ali se javljaju veoma retko i izuzetno su kratkotrajne. Najvaznije od svega je da se volja za nepusenjem nije umanjila. Kad je u pitanju gojaznost, pridrzavam se Vaseg saveta (voce, setnja…). Smrsala nisam, ali nisam se ni preterano ugojila. Pozdravljam Vas i zelim Vam puno uspeha.

Marija Vojvodić

Tokom rada na sebi I odlaska na hipnoterapiju vidala sam veliki pomak. Pre nego sto sam krenula imala sam napadr panike svaki dan kao I zivot koji je fokusiran na odlasku kod lekara koji su me smirivali. Ciljeve u zivotu nisam imala, nisam znala ni ko sam ni sta sam, niti sta zelim od zivota. Sada sve znam, sta zelim, tj. Cime zelim da se bavim u zivotu da zelim da budem vaspitac, zatim znam kako treba da se odnosim prema svom poslu (stalan rad na sebi) nakon toga. Dobila sam volju za zivot. Sada znam da kada sebi dan cilj neki on mora da ima rok do kog datuma ce se on ispuniti. Zatim shvatila sam ulogu mogu decka u mom zivotu, bitno mi je da je tu ali da on nije tu da me ucini srecnom vec da to sve radim sama. Ciljevi su mi da upisem voznju I sama sve platim, da se zdravo hranim, da vezbam. U svakom slucaju Snezana vi ste meni dosta pomogli, hvala vam puno na svemu sto ste mi pruzili. Svaka vam cast I samo tako nastavite. Osim sto ste odlican hipnotarapeut vi ste I odlican I veliki covek.

Milan Sarajevčić

Pozdrav Snezana,

po mom iskustvu vasa hipnoterapija je 100 % uspela, ja sam prestao da pusim i preporucio sam vas mnogim ljudima. Bitno je reci da se nisam ugojio, nisam cigarete zamenio hranom ili slatkisima. Sve ostalo je isto kao sto je i bilo.

Srdacan pozdrav

SMS poruka

Uspešno provodim dane bez cigareta. Kad god mi dođe želja, samo udahnem I uključim okidač. Zapisujem misli I osećanja, pa kada budem u prilici, videćemo se. Hvala na svemu.

Pozdrav,

Nebojša

Youtube

Call Now Button