Pamćenje i koncentracija

Koncentracija

Hipnoza ima jedinstveni način za organizovanje misli i sređivanje haosa u glavi. Sve je češća pojava poremećaja pažnje kod odraslih osoba koji pokušavaju na različite načine da povrate svoju koncentraciju. Ako ste svesni da ne možete lako da donesete odluku ili ako stalno “skačete” sa zadatka na zadatak, hipnoterapija može da vam pomogne da vratite koncentraciju i da uradite više za sebe bez upotrebe lekova.

Ne postoji ni jedna vrsta posla gde koncentracija nije važna. Često imamo problem da se skoncentrišemo na zadatke jer imamo mnogo obaveza koje nam prolaze kroz glavu: “Da li je isključen šporet, koji računi nisu plaćeni, kada decu traba voditi na trening, šta ću da uradim ako ne dobijem to unapređenje?” Svi ovi dijalozi se dešavaju istovremeno dok obavljamo svoje poslove tako da smo prosto onemogućeni da se kvalitetno posvetimo radnim zadacima.

Kako hipnoza pomaže za povećanje koncentracije?

Hipnotički pristupi u popravljanju koncentracije mogu biti podeljeni na dva dela:

prvo, morate da naučite kako da se zaista opustite i kako da obezbedite da nijedna svesna misao ne dobije previše pažnje i da ne bude centralna u svesti, sem one koja je potrebna za obavljanje tog jednog zadatka.

Drugo, kada ste u hipnozi (stanju izmenjene svesti) tada vaše misli mogu da se organizuju i reorganozuju, tako da akcije same po sebi zauzimaju logičan redosled.

„Stvari počinju savršeno da se uklapaju kada smo fokusirani na ono što želimo.“

Paulo Coelho

Samo je potrebno da se javite na +381 62 250 100 ili popunite formular i zakažite svoj termin

    Call Now Button