Učenje autohipnoze

Pomogla sam velikom broju ljudi da se oslobode pušačke zavisnosti, pobede poriv za kockanjem, regulišu telesnu težinu, suoče se sa strahom, prevaziđu anksioznost i povrate osećaj vrednosti, stabilnosti i svrhe.

Upravo je to bio razlog mnogim mojim klijentima koji su prošli iskustvo hipnoze da se zainteresuju za obuku autohipnoze kako bi nastavili da održavaju postignute rezultate.

Ako čitate ovu stranicu i želeli biste da se prijavite za kurs, a niste prošli iskustvo hipnoze, verovatno imate ideju o tome šta je hipnoterapija. Moguće je da imate zdrav skepticizam u vezi sa hipnozom i to je savršeno prirodno za nekoga ko je tek počeo da istražuje ovu temu.

Da budem iskrena, postoje varijacije u veštini različitih praktičara, a da ne spominjem mnoge metode hipnoze koje su neproverene i nepouzdane.

Hipnoterapija zahteva razumevanje ne samo teorije i praksu hipnoze, već i duboko razumevanje ljudske podsvesti, njenih ugrađenih mehanizama i primenu tehnika za postizanje rezultata.

 

Šta je autohipnoza?

Autohipnoza je proces usmeravanja vaših svesnih namera da bi se uskladilo i pokrenulo vaše „nesvesno ponašanje“. Sami ste sebi i hipnotizer i hipnotisani, što podrazumeva poznavanje i upravljanje procesima u svesti.
Slobodno mogu da kažem da je to neka vrsta meditacije, ali samo kada je reč o opuštanju i usmeravanju ka sebi. Um sve informacije koje preko pet osnovnih čula dobija iz spoljnog sveta uvek prevodi na reči. U meditaciji reči su prepreka. Praksa meditacije podrazumeva da se pojmovi i tumačenja zaustavljaju da bi se zadržala svest o prisustvu.

Iskustvo autohipnoze zahteva upotrebu reči koje su predlog za promenu štetnih uverenja i samim tim podsticaj za dalje stepene napredovanja.

 

Zašto da učite autohipnozu?

Priznali vi to ili ne, autohipnoza je uveliko prisutna u vašem životu. Verujem da je svako od vas bio u prilici da se preispituje ili čak glasno da razgovara sam sa sobom. Problem je u tome da ne znamo kada sami sebe sabotiramo na nesvesnom nivou. Učenjem autohipnoze bićete u stanju da koristite prirodnu snagu uma da bi sami sebi bili podrška u postizanju zadatih ciljeva. Kada se obučite za autohipnozu, možete lakše da menjate navike i svoje ponašanje usmerite ih ka srećnijem, zdravijem i uspešnijem životu.

Mnoge loše navike, destruktivni obrasci ponašanja i štetni misaoni procesi su ukorenjeni i duboko „zakopani“ u našem podsvesnom umu. Često sebe ne razumemo zbog ponašanja na način koji nam ne prija, a ipak nemamo snage da se tome suprotstavimo. Kroz hipnozu smo u mogućnosti da dođemo do onih delova svesti gde može da se dogodi promena.

 

Šta vam omogućava kurs autohipnoze?

Na kursu autohipnoze učite da koristite osnovni set alata za početnike kroz različite hipnotičke indukcije i strukturisanje hipnotičkih sugestija za oblast za koju ste se opredelili. Stičete dovoljno znanja da budete nezavisni i sa ojačanim samopouzdanjem nastavljate da gradite svoju ličnost.

Prednost ovog kursa je što na kraju obuke, uz moju superviziju pravite sopstveni audio snimak (ili dobijate moj) koji možete da koristite i preslušavate u svakoj situaciji koja vam je za to pogodna.

Ova obuka se odlikuje pristupom zasnovanim na rezultatima koji su realno ostvarivi za svakog.

 

Rezultati su brzi.

Da biste videli rezultate nećete morati da čekate da prođete kompletnu obuku.

Redovno vežbanje će da vam pomogne da se brže opuštate i osetno smanjite stres.

Veštine koje su vam važne brže unapređujete, povećava se koncentracija i sposobnost da ostanete pozitivni i motivisani do konačnog postizanja cilja.

 

Kako to funkcioniše?

Razmislite da je vaš nesvesni um kao i softver na vašem računaru. Ne morate da budete stručnjak i razumete kako su radili stari programi vašeg kompjutera da biste ih unapredili sa novim. Na isti način kao što možete da instalirate novi program na vašem računaru, tako možete da uradite sopstveno reprogramiranje.

Program je osmišljen da vam pomogne da nakon obuke možete da ga primenite u udobnosti ambijenta koji ste sebi odabrali i praktikujete svojim tempom.

Možda ćete biti iznenađeni koliko lako možete da naučite autohipnozu!

Sadržaj programa?

Kao profesionalni hipnotizer i uz pomoć tehnika baziranih na NLP pristupu, pripremila sam ovaj kurs od četiri radionice da korak po korak razvijete kooperativni odnos sa svojim unutrašnjim bićem i usvojite tehnike za ostvarenje vašeg cilja.

Za početak sledećeg kursa bićete obavešteni putem SMSa ili vaše Email adrese.

Termini su raspoređeni u 4 susreta (jednom nedeljno) u trajanju od 2,5 – 3 sata i mogu pomeriti u dogovoru sa učesnicima.

Cena kursa je 249 evra (dinarska protivvrednost) plus PDV.

Svi koji su sa mnom prošli iskustvo hipnotičkih seansi imaju 20% popusta.

Da biste se registrovali za kurs autohipnoze ili rezervisali individualnu seansu hipnoterapije – pozovite broj 062/ 250 100.

 

ČESTA PITANJA U VEZI OBUKE

 

Šta ovaj kurs razlikuje od drugih kurseva?
Cilj obuke je da najpre se oslobodite zabluda kada je hipnoza u pitanju i da umesto toga upoznate potpuno prirodni i empirijski pristup ovoj metodi.

Grupe su male – maksimalno do 10 polaznika, što omogućava dovoljno prostora za diskusiju i demonstraciju kako biste stekli poverenje u hipnozu.

 

Kada ćete znati datum početka nove grupe?
Kada sakupimo dovoljno zainteresovanih, odredićemo datum početka i kontaktirati potencijalne učesnike. Iz tog razloga vas ohrabrujem da me kontaktirate iako datumi još nisu objavljeni.

 

Da li dobijam sertifikat?

Vaše učešće na kursu je dobrovoljno. Na kursu autohipnoze iako prolazite kompleksnu obuku, ne dobijate sertifikat niti kvalifikaciju da možete da radite sa drugim ljudima, već stičete veštinu samopomoći.

 

Koji je sledeći korak?

Prilikom rezervacije potrebno je da uplatite depozit 20% od ukupne cene, da biste osigurali svoje mesto.

Pozovite na broj telefona 062/ 250 100 i saznajte sve potrebne informacije.

 

Odricanje od odgovornosti
Usluge koje dobijate ne predstavljaju medicinsku negu, psihoterapiju ili psihološke savete. Rezultati koji su opisani na ovom sajtu, uključujući i preporuke, predstavljaju idealan ishod koji možda ne može da postigne svako.

Vaša sposobnost učenja autohipnoze zavisiće od vaše želje za napredovanjem, spremnosti da radite domaći zadatak i budete maksimalno posvećeni i motivisani.

Korist će imati multiplikativni efekat na sve oko vas – pomažući sebi, stvarate bolji svet u svom okruženju.

    Call Now Button