Motivacija

Motivacija je ključ za optimizam u našim životima. U pitanju je centralni pokretač za sve što radite u životu: za pronalaženje boljeg posla, za uspešniju karijeru, za zdravije međuljudske odnose, za stvaranje srećnije porodice. Nažalost, ovaj generator nam često nedostaje.

Verovatno svako od vas ima dan kada mu dnevne obaveze izgledaju kao natprosečni zadaci. Često nedostatak motivacije može da utiče na vaše raspoloženje i smanji efikasnost i sposobnost da posao obavite kako treba. To je činjenica koja može da vas vodi daljim frustracijama i ozbiljnijim smetnjama u svakodnevnom funkcionisanju.

Uz pomoć hipnoze osetite maksimum poleta u životu

Hipnoterapija je suštinski povezana sa konceptom motivacije i može da vam pomogne da izađete na kraj sa mnogim problemima u životu. Od motivacije u sportu, poslu, u ostavljanju pušenja, kod smanjenja telesne težine i drugih uvođenja korisnih navika, u hipnozi je rešenje za podsticaj.

Kako hipnoza pokreće motivaciju?

Da bi efekti bili uočljivi i brzi uslov je da se postave ciljevi i odrede prioriteti. Postavljanje jasnih ciljeva je veoma važno pre nego što krenete da radite na motivaciji. Hipnoterapija vam pomaže u identifikaciji vaših pravih potencijala koji su ponekad osujećeni određenim iskustvima u životu.U hipnozi otklanjate mentalne blokade, povezujući vaše svesne namere sa podsvesnim mehanizmima za pokretanje procesa.

Hipnoza je bazirana na formuli autosugestije i ona deluje na dubljem nivou nego što neko može i da zamisli. Motivacioni hipnotički postupak komunicira sa vašim podsvesnim umom i pokreće ga da menjate doživljaj sebe i sliku o sebi.

Podsvesno je nepoznato za nas i u velikoj meri je odgovorno za način kako mislimo i reagujemo. Ako ga obučimo da misli na drugačiji način, bez sumnje će se to odraziti i na vaše ponašanje.

Da li je rad sa podsvesnim umom vezan za sugestije?

Podsvesno sadrži prave potencijale koji leže u vama i vodi vas ka njihovom pokretanju. Kroz pažljive afirmacije kao što su: ” Ja to mogu”, “Na lak način se oslobađam svoje loše navike”, “Izdižem se iznad svake prepreke na mom putu” i slično, podsvesni um prihvata uverenje da ništa nije nemoguće.

Koje probleme vezane za motivaciju uspešno rešava hipnoza?

Hipnoterapija pomaže kod različitih problema koji mogu da budu vezani za posao, ispite, međuljudske odnose, bolje rezultate u sportu i promenu navika koje su vam ometajuće. Rad je usmeren na motivaciju koja vam je realno potrebna u svakom segmentu vašeg života. Podsećam da je bitno imati jasne ciljeve da bi hipnoterapija bila uspešna. Uz pomoć hipnoze uspevate da se fokusirate na određeni zadatak, ali ako zadatak nije jasno definisan, hipnotički tretman ne može da postigne željeni rezultat.

Za koje vreme je moguće pokrenuti motivaciju?

Hipnoza je popuno prirodna metoda za rešavanje mnogih problema i sigurno ćete biti iznenađeni efektima. Kada jednom krenete u ovakvo putovanje samootkrivanja osetićete promene za kratko vreme. Kroz izmenu doživljaja sebe i slike o sebi, dobijate potpuno novu mapu sveta oko vas. Od osobe koja stalno odugovlači, možete da postanete osoba od inicijative. Ako ste do sada bili neodlučni, odluke sada donosite u kratkom roku. Definišite vaše ciljeve sada i uronite putem hipnoze u široko more vašeg podsvesnog. Biseri koje nađete će vam otkriti neograničene mogućnosti u vašem životu.

Srećan rad na upoznavanju sebe!

Za pomoć se javite na +381 62 250 100 ili popunite formular i zakažite svoj termin.

    Call Now Button