Motivacija

Motivacija je ključ za pozitivne stavove (optimizam) u našim životima. Da niste dovoljno motivisani ne biste imali volje da funkcionišete svakodnevno. Motivacija je centralni pokretač za sve što radite u životu: za bolji posao, za veću zaradu, za zdravije međuljudske odnose, za stvaranje srećnije porodice. Nažalost, ovaj pokretač nam često nedostaje.

Verovatno svako od vas ima dan kada mu dnevne obaveze izgledaju kao natprosečni zadaci. Ponekad nedostatak motivacije može da utiče na vaše raspoloženje i smanji efikasnost i sposobnost da posao obavite kako treba. To je činjenica koja može da vas vodi daljim frustracijama i ozbiljnijim smetnjama u svakodnevnom funkcionisanju.

Uz pomoć hipnoze osetite maksimum poleta u životu

Hipnoterapija je suštinski povezana sa konceptom motivacije i može da vam pomogne da izađete na kraj sa mnogim problemima u životu. Od motivacije u sportu, poslu, u ostavljanju pušenja ili kod smanjenja telesne težine, hipnoza vidi rešenje u savladavanju nedostataka motivacije.

Kako hipnoza pokreće motivaciju?

Za uspešnije efekte postoji uslov, a to je – postavljanje ciljeva. Postavljanje jasnih ciljeva je veoma važno pre nego što krenete da radite na motivaciji. Motivacija je bitna u identifikaciji vaših pravih potencijala koji su ponekad osujećeni određenim iskustvima u životu. Hipnoterapija vam pomaže da uklonite mentalne blokade, povezujući vaše svesne namere sa podsvesnim mehanizmima za pokretanje procesa.

Hipnoza je bazirana na formuli autosugestije i ona deluje na dubljem nivou nego što neko može i da zamisli. Motivacioni hipnotički postupak komunicira sa vašim podsvesnim umom i pokreće ga da menjate doživljaj sebe i sliku o sebi.

Podsvesno je nepoznato za nas i u velikoj meri je odgovorno za način kako mislimo i reagujemo. Ako ga obučimo da misli na drugačiji način, bez sumnje će se to odraziti i na vaše ponašanje.

Da li je rad sa podsvesnim umom vezan za sugestije?

Podsvesno sadrži prave potencijale koji leže u vama i vodi vas ka njihovom pokretanju. Kroz pažljive afirmacije kao što su: ” Ja to mogu”,“Na lak način se oslobađam”…,“Izdižem se iznad svake prepreke na mom putu” i sl.”, podsvesni um prihvata veru da ništa nije nemoguće.

Koje probleme vezane za motivaciju uspešno rešava hipnoza?

Hipnoterapija pomaže kod različitih problema koji mogu da budu vezani za posao, ispite, međuljudske odnose, bolje rezultate u sportu i drugo. Rad je usmeren na motivaciju koja vam je realno potrebna u svakom segmentu vašeg života. Podsećamo da je bitno imati jasne ciljeve da bi hipnoterapija bila uspešna. Uz pomoć hipnoze uspevate da se fokusirate na određeni zadatak, ali ako zadatak nije jasno definisan, hipnotički tretman ne može da ostvari željeni rezultat.

Za koje vreme je moguće pokrenuti motivaciju?

Hipnoza je popuno prirodna metoda za rešavanje mnogih problema i sigurno ćete biti iznenađeni efektima. Kada jednom krenete u ovakvo putovanje samootkrivanja videćete promene za kratko vreme. Kroz promenu doživljaja sebe i sliku o sebi, dobijate i potpuno novu sliku sveta oko vas. Od osobe koja stalno odugovlači, možete da postanete osoba od inicijative. Ako ste do sada bili neodlučni, odluke sada donosite u kratkom roku. Definišite vaše ciljeve sada i uronite putem hipnoze u široko more vašeg podsvesnog. Biseri koje nađete će vam otkriti neograničene mogućnosti u vašem životu.

Srećan rad na otkrivanju sebe!

Samo je potrebno da se javite na +381 62 250 100 ili popunite formular i zakažite svoj termin.

    Call Now Button