O meni

U skladu sa profesionalnim i etičkim kodeksom, obrazovanjem i iskustvom koje imam pomogla sam mnogima da pokrenu svoje podsvesne mehanizme na promenu. Tokom školovanja radila sam različite poslove i to je bilo značajno paralelno iskustvo koje mi je pomoglo da praktično primenim stečena znanja i već u ranoj mladosti unapredim sposobnost planiranja i organizacije. Bila sam preduzetnik u oblasti zubne protetike i ovo dragoceno iskustvo u radu sa ljudima sam nakon 22 godine prakse napustila kada me je sudbina stavila pred novi izazov. Preseljenje u Meksiko i život u zemlji u kojoj je pojačano energetsko strujanje je intenziviralo moju strast ka razmišljanju o suštini života i inspirisalo na intenzivniji duhovni rad.

Smatram da smisao života nije u meni već u životima koje dotaknem i ovo što sada radim je način da budem tu za mnoge koji su spremni da stvaraju svesne izbore o tome u šta će da veruju.

U radu sa pojedincima i grupama kombinujem metodologije NLP-a, hipnoze i coachinga, što klijentima olakšava usvajanje alata za rešavanje problema i omogućava im brže i efektnije rezultate.

Predsednica sam udruženja GLAS

Sertifikati

Call Now Button