Koju realnost birate?

Koju realnost birate?

Ovih dana kada slavimo rođenje Hristovo, pravo je vreme da se zapitamo na koji način možemo da oblikujemo život koji živimo i učinimo ga vrednim sećanja.

Mnogi ljudi žive kao da žele da skrate svoj životni vek. Za razliku od njih, ovi drugi, načinom razmišljanja i delima veličaju život. Pronalaze opcije da prevaziđu konflikte, pritiske i navike koje bi ih navele da podlegnu svesnoj ili nesvesnoj inerciji.

Suština je u preuzimanju tereta i odgovornosti za život koji živite, a postizanje duhovnog mira ponekad zahteva ulaganje ogromnog napora.

Podeljena su mišljenja i iskustva da li stanje duha utiče na stanje tela?

Duboko verujem u teorije velikih umova iz oblasti medicine koji tvrde da stanje uma deluje na centralni nervni sistem čoveka i da svaka bolest ima svoj dublji uzrok. Uverena sam da samo smiren um može da šalje telu poruku da živi, dok mu nerazrešeni konflikti, depresija i strah šalju suprotno.

Snaga uma nam je uvek dostupna. Mislite o tome na vreme kako se ne bi probudili u poslednjem trenutku.

Neretko čujemo da se „čuda“ za koja danas nemamo objašnjenja događaju, ali ko zna da li to „čudo“ sutra može da prizna nauka. Ne zatvarajte oči pred nečim što se ne može dotaći ili izmeriti, jer to „nešto“ možete da dotaknete unutrašnjom energijom.

Uz stručnu pomoć otkrijte emocije koje su vam dragocene poruke iz sfere duševnog, a onda naučite kako da ih koristite za životnu snagu.

Rad na kvalitetnijem i duhovno bogatijem načinu života podrazumeva sticanje veštine uz pomoć koje se oslobađate blokada da biste iz svog rečnika izbrisali reč „nemoguće“.

Budite aktivni učesnici u kreaciji sopstvenog života. Rad na sebi je proces koji neprestano traje.

 

Pitajte, pišite, komentarišite.

Možda će vaše iskustvo biti dragocena pomoć nekome, zato se ne ustručavajte da ga podelite u komentarimaCall Now Button