Kada je vreme za duhovno buđenje?

Kada je vreme za duhovno buđenje?

Često me pitate da li sami stvaramo svoju realnost i da li je naš spoljni svet zapravo odraz naših unutrašnjih misli i osećanja? Da li moramo da doživimo velike traume da bismo shvatili da spavamo i da je vreme za buđenje?

Činjenica je da živimo u kulturi koja je zasnovana na egu, gde se lažno JA neguje i hrani, a naše suštinsko biće ostaje uspavano. Duhovno buđenje možete da osetite tek kada vašem pravom JA dozlogrde prazna obećanja lažnog JA i odluči da preuzme akciju.

Oslobađanje ega ima svoje posledice, jer lažno JA se ne predaje tako lako. Međutim, kada uspete da prođete kroz sve izazove i probe, biće vam jasna nesporna činjenica da svoj život možete da pretvorite u savršeno umetničko delo. Ključ koji otvara ta čudesna vrata se nalazi u nevidljivom delu vašeg uma.

Duhovno buđenje je moguće tek kada zaustavite negativni talas straha od promene.

Kako se pokreće proces:
👉 Prihvatanjem činjenice da vaše misli kreiraju realnost u kojoj živite.
👉 Stvaranjem jasnog stava o tome da ste vi jedini mislilac u svom umu i da od vas zavisi
da li prihvatate moć koju imate.
👉 Jačanjem volje kojom biste usmerili svoje misli u smeru onoga što čini da se osećate bolje i njenim ponavljanjem sve dok se taj misaoni obrazac ne ukoreni u vama.

Šta god da imate, šta god da drugi o vama misle, šta god da ste postigli, ako vi niste srećni zbog toga, onda to nije dovoljno da vas duhovno uzdigne. Neće ni biti sve dok ne odlučite da budete srećni i počnete sami da verujete u to.

Vera je neophodna za sreću.

Ako ne vidimo dovoljno razloga da svakog dana budemo srećni  i zahvalni za sve što imamo, koja je svrha da idemo napred. Sve dalje je besmisleno i bezvredno.

Kada ste svesni vrednosti svega što imate, tada možete da kažete da ste kročili na put duhovnosti, a onda automatski privlačite još vrednije stvari u vaš život.

Da biste pojačali zakone privlačenja potrebno je:
👉 Svako  jutro kada se probudite pomislite na tri stvari koje vam stvaraju osećaj radosti. To može da bude vaše dete, partner, posao koji radite, aktivnost koju ste planirali za taj dan, vaš kućni ljubimac, prijatelji ili možda osoba koju strpljivo čekate, znajući da sve dobro u vama, uz nju/njega postaje još bolje.
👉 Uradite nešto korisno što bi usrećilo druge ljude. Dajte svojim pozitivnim stavom doprinos svetu u kome živimo.
👉 Svaki dan uradite nešto i za svoju sreću. U svemu što vas okružuje pronađite smisao i užitak.

Umesto da čekate datum kada ćete početi da radite na svom ličnom unapređenju, odlučite da budete srećni tokom cele godine. Preuzmite odgovornost i donesite odluku da ste srećni baš sada i ovde i tako nastavite da se ponašate do kraja svog života.

Vodite svoj dnevnik – moć pisane misli je čudesna.

Odaberite trenutak za pisanje kada ste sami sa sobom i u miru odmotavajte film proteklih dnevnih događaja.
👉 Zapišite, šta je najlepši događaj današnjeg dana?
👉 Šta ste lepo za sebe ili nekog drugog uradili?
👉 Kome ili na čemu ste zahvalni?
👉 Kako se osećate?

Dnevnik je najbolje da pišete uveče kako biste pokrenuli dobru vibraciju neophodnu za san i odmor.

 Call Now Button