Kako da se povežete sa svojim JA?

Kako da se povežete sa svojim JA?

Povežite se sa svojom dušom i otkrijte svoju istinu. Šta može biti lepše od toga da ostanete verni sebi?

Rođeni ste jedinstveni i potpuno drugačiji od svih ostalih –  zato ste neuporedivi!

Ako ste osoba koja stalno primećuje samo talente i postignuća drugih ljudi, lako može da se dogodi da počnete da obezvređujete sopstvene uspehe i sposobnosti.

Poredeći sebe sa drugima, zaboravimo ko smo mi i sve one stvari koje nama pričinjavaju radost.

Kad god posumnjate u sebe, evo neuobičajenog predloga za vaše razmišljanje:

👉 Vi ste deo prirode koja je savršena. Svi njeni delovi se uklapaju u formiranju ekosistema upravo sa onim ulogama koje dozvoljavaju različitim vrstama  da napreduju milenijumima.

👉 Zvezde eksplodiraju, planete se okreću, sudaraju, grupišu i formiraju galaksiju na haotičan način. Kada posmatrate iz daljine, vidite predivne simetrične formacije od kojih vam zastaje dah. Sva snaga univerzuma je kulminirala  kada je stvorila VAS.

👉 Izgledi za vaše rođenje su bili neverovatni. Od svih ćelija koje bi mogle da se kombinuju da se napravi fetus, samo su dve preživele i spojile se. Zatim su se vaši roditelji potrudili za vaš razvoj i napredak, sve dok niste postali spremni da se osamostalite. Nakon toga, nastavljate da se transformišete kroz iskustvo života, obrazovanje, lični izbor i zahvalnost što postojite kao deo čudesnog čovečanstva.

Sasvim je jasno da u igri koja se zove život, od samog početka je potreban čitav splet okolnosti da se formira jedinstven sklop koji nosi vaše ime.

Možda nemate sve što drugi imaju, ali koga je briga, vi ste dovoljno zauzeti sa onim što je vaše. Vi igrate ulogu koja je vama dodeljena!

Postoji bezbroj mogućnosti da se povežete dublje sa svojim osećanjima. Izaberite način koji vama najviše odgovara.

 Call Now Button