Kako da stvorite pobednički mentalitet? 

 

Bilo da ste amater ili profesionalac događa vam se isto. Na treningu je sve savršeno, a kada izađete na teren čini vam se da je fudbalski gol manji, košarkaški obruč viši, rupa za golf je nevidljiva. Vi ste jedan od mnogih kojima se to događa i zato proverite koji je način da se takve situacije prevaziđu.

 

Hipnoza je efikasno stedstvo za napredak, jer je to oblik komunikacije u kojoj se optimizuju resursi koje svaki sportista poseduje i služi kao psihološki trening za povećanje samopouzdanja. Tokom seanse i moćnih tehnika opuštanja direktno se utiče na sportske performanse, smanjuje anksioznost i uklanjanjaju strahovi. Usmeravanjem na telesne senzacije, realizacijom sadašnjeg trenutka i prilagođavanjem talasu pozitivnih emocija, sigurno ćete se osećati bolje i osloboditi se negativnih misli.

 

Kada govorimo o sportu, ne mislimo samo na fizičko zdravlje, već i na opštu pozitivnu i uravnoteženu psihu.

 

Neophodno je u sportu da razvijate dobru tehniku, ali mentalna snaga je ono što pravi razliku među sportistima.

 

Da li um može da se trenira na pobednički način razmišljanja? 

Svakako uz pomoć hipnoze koja ima za cilj oslobađanje vaših strepnji i nesigurnosti i formiranje neke vrste „virtuelne stvarnosti“ u kojoj pritisci takmičenja nestaju.

 

Koje su oblasti u sportu gde hipnoza može da pomogne?

  • Postizanje boljih rezultata
  • Koordinacija misli ka postignuću
  • Povećanje motivacije
  • Kontrola predkompetitivne anksioznosti
  • Rehabilitacija sportskih povreda
  • Jačanje samopouzdanja
  • Popravljanje fokusa i koncentracije
  • Prevazilaženje mentalnih blokada

 

Hipnoza je tehnika sa dugom tradicijom primene u sportu. Poznato je da su svetski poznati sportisti poput David Bekama, Tiger Voodsa,Jimmi Connorsa,Muhammad Alia i mnogi drugi imali svoje hipnterapeute sa kojima su radili povremeno ili konstantno kako bi povratili poljuljano samopouzdanje nakon serije loših sportskih rezultata.

 

Ja sam tu da vam pomognem da povratite vaše samopouzdanje i da zajedno probudimo vaše uspavane resurse koji su vam neophodni u samospoznaji i samorazvoju.

Pišite mi na Email: info.glas.rs@gmail.com

 

A sada zajedno možemo da slavimo ogroman uspeh naših sportista na olmpijadi u Tokiju!

 

Call Now Button