Šta raditi kada se osećate ”zaglavljeno”?

Šta raditi kada se osećate ”zaglavljeno”?

Možda vam je potreban ključ za “otključavanje” podsvesti kako biste uspostavili dobar mentalni balans, aktivirali duhovnu energiju i pronašli veće uživanje u moru sitnica koje imate u svakodnevnom životu?

Pronađite sebe u odgovorima na nekoliko jednostavnih pitanja:

👉 Da li želite još danas da prevaziđete neke teške životne izazove?
👉 Da li ste ikada razmišljali kako biste  kroz metode koje su jednostavne za izvođenje mogli da  ostvarite svoj pun potencijal?
👉 Da li želite da doživite viši nivo uspeha, sreće i zadovoljstva?
👉 Da li ste zainteresovani da imate kontrolu nad svojim mislima i postupcima?
👉 Da li želite da ostvarite svoje snove?
👉 Da li konačno želite da naučite da upravljate stresnim situacijama?
👉 Da li želite na najlepši i najprirodniji način da probudite uspavane emocije i napravite očigledne promene u svom svakodnevnom životu.

Ako ste odgovorili pozitivno na neko od ovih pitanja, onda nastavite da čitate dalje, jer će vam možda iskustvo mog klijenta biti od koristi.

Jovan je iznenada dobio otkaz i prepustio se stihiji beznađa, očaja i nesposobnosti da se oslobodi brige da će problem egzistencije ikada više moći da reši. Imao je strarosne godine koje su bile bliže penziji nego traženju novog posla i primer osobe koja očigledno nije bila u mogućnosti da otkrije svoje talente i iskoristi  snagu podsvesnog uma kao najmoćnijeg dela ljudskog mozga.

Njegova mentalna moć i još važnije, njegova duhovna energija su bili uspavani.

To je jedan od glavnih razloga zbog kojih se osećao zaglavljeno u suočavanju sa iznenadnim preprekama koje su mu se pojavile na životnom putu.

Ma koliko prepreke koje vam se nađu na putu bile velike ili male, morate da shvatite da vaša prirodna duhovna snaga nije od velike koristi ako ne znate kako da je koristite.

Ja sam imala veliko razumevanje za Jovana, jer sam i sama bila u sličnoj situaciji kada mi bukvalno ništa nije polazilo za rukom, iako sam davala sve od sebe da se stvari pokrenu. Uvek bi iskrsao novi problem koji bi dodatno zakomplikovao postojeće stanje i rešenja se nisu nazirala.

Osećaj bespomoćnosti sam imala sve dok nisam shvatila da život nije naša puka reakcija na promene, nego je proces u kome promene sami stvaramo. A onda se potvrdilo ono o čemu ljudi pričaju, da  kada dođete do granice da dignete ruke od svega, rešenje se pojavi. Kao da tada osvestite gde je bila greška – vaše misli i akcije nisu bile u skladu.

Upravo je to moje iskustvo motivisalo Jovana da donese odluku i da poradi na sebi. Objasnila sam mu da je preuzimanje kontrole nad njegovim emocijama proces koji mora da osvesti kako bi ga stres i beskrajne strepnjekonačno ostavile na miru.

Zadatak je bio da ponovo uspostavimo ravnotežu u njegovom životu i ojačamo veru koja bi mu dala snagu da otvori nove puteve koji ga vode do izlaza iz problema.

Napravili smo strategiju i alate koji bi mu pomogli da ponovo oživi svoj duh, um i telo:

✅ Izdvojili smo ograničavajuća uverenja koja su mu oduzimala životnu energiju.
✅ Mentalnu ravnotežu je vraćao kroz svakodnevno slušanje snimaka koji su ga opuštali i kroz koje je njegova podsvest upijala potrebne sugestije.
✅ Vratio mu se mirniji san čim je dobio svoju prvu pobedu i tako otklonio sumnje da rešenja postoje.
✅ Počeo je da piše o svemu što ga zanima, talenate koje ima i veštine koje bi želeo da nauči.
✅ Redovno je beležio sve kreativne ideje koje su navirale kada smo otvorili komunikaciju sa podsvesnim delom uma i kada je naučio da prati svoju intuiciju.
✅ Uživao je u saznanju da je otkrio ključ koji mu je otvarao vrata tamo gde je ranije video samo katance.

A tek je zagrebao površinu. Zamislite koja iskustva ga tek očekuju.

 

Ako se i vi osećate duhovno i mentalno iscrpljeni, onemogućeni da živite život kakav želite jer su vam  brige prevelike, javite se da naučite kako da iskoristite snagu podsvesnog uma i tako pomerite granice svojih kapaciteta.

Ostavite svoj komentar i hajde da napravimo program za vas.

 

 Call Now Button